Trådlösa hörlurar för att aldrig vara utan din favoritmusik

Är du en av dem som bara inte kan få nog av musik, utan vill ha med dig den vart du än går? Nu är det enklare än någonsin. Istället för att trassla med att knyta upp sladdar hela bussresan eller få med dig handväskans halva innehåll intrasslat i dem, finns det idag många bra trådlösa varianter. Det finns allt från enkla bluetooth-headsets för någon hundring till Apples lyxigaste Airpods Pro.

BLUETOOTHLURAR MED OCH UTAN SLADD

Det kan vara svårt att välja rätt hörlurar när sortimentet är väldigt stort. Det är viktigt att fundera dels över vilken budget man har samt vilka egenskaper man letar efter. Det finns många prisvärda trådlösa hörlurar med hög kvalitet hos Teknikdelar. Här finns allt från stora hörlurar för dig som tycker det är viktigt med riktigt bra ljud och musik, till små helt trådlösa som bara är att stoppa in i örat. De helt trådlösa har blivit väldigt populära och därmed sjunkit väldigt mycket i pris då allt fler tillverkar dem. Idag kan man få ett par riktigt bra lurar för 500-1000 kronor, och då med en bra mikrofon och lång batteritid. Fördelen med dessa är att de också laddar upp i själva fodralet så de går att använda länge innan du behöver koppla in dem i en laddare.

Det finns också ett mellanalternativ som är de klassiska bluetooth-hörlurarna med en sladd som går runt halsen. Dessa har i regel bättre mikrofon och hänger säkert runt halsen så du aldrig riskerar att tappa bort dem.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sensational